14 January 2011

Eenmaal, Andermaal......Verkocht!

The green green grass of home


Vandaag is een dag die menig KV Mechelen supporter al lang met rood (en geel) heeft aangekruisd in zijn agenda. Onwaarschijnlijk maar waar, het stadion van de Malinwa wordt openbaar verkocht. Of niet, want een compromis tussen deze club en voormalig voorzitter Willy Van den Wijngaert is nog altijd mogelijk.


Indien dit er niet komt zal vanmiddag de openbare verkoop van de jeugdvelden en het stadion plaatsvinden in zaal Diependael.


Deze verkoop is nog een afhandeling van de faillisement van KV Mechelen in 2003, de huidige Yellow Red Kv Mechelen huurt nu eigenlijk nog steeds het stadion van de vroegere Malinwa die beheerd wordt door vereffenaar Joan Dubaere.


Iedereen kan aanwezig zijn, wat vele supporters ook van plan zijn.


Burgemeester Bart Somers heeft zijn steun al toegezegd en duidelijk gemaakt dat de terreinen van het stadion recreatiegrond zullen blijven.


Nu blijkt dat het gemeenschappelijke stadion aan de E-19 onmogelijk geworden is daar de bodemstructuur niet toelaat daar een nieuwe voetbaltempel te bouwen heeft huidig voorzitter Johan Timmermans deze week duidelijk gemaakt dat KV er alles aan zal doen om het stadion te verwerven en verder uit te bouwen en te moderniseren.


Een spannende dag voor mensen met een rood en geel hart.


 

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home