17 April 2007

Nog 3 daagjes werken

Vandaag was het pas mijn eerste werkdag van de week. Dat is wel eens leuk zo beginnen op een dinsdag. Meteen geen tijd voor een maandaggevoel. Er meteen stevig invliegen was de boodschap.

De batterijen zijn ook wel weer een beetje opgeladen na het bezoek aan mijn schoonzus in Croydon, dicht bij Londen, dit weekend. We hadden stralend weer maar dat was hier in Belgiƫ ook het geval hoorde ik.

Vrijdagnamiddag zijn we daar aangekomen en pas gisterenmiddag weer vertrokken. Met de Eurostar natuurlijk. Dat is toch zo makkelijk sporen naar daar. Terugkomen normaal ook maar dat was gisteren dus wel een beetje anders met dank aan de NMBS. Normaal konden we in Brussel Zuid meteen de trein naar Mechelen nemen maar dat was gisteren wel even anders. 4 treinen reden er, en natuurlijk allemaal in de verkeerde richting. We besloten dan maar de trein naar Leuven te nemen, vandaar konden we dan desnoods nog met de bus naar Mechelen gaan. In Leuven aangekomen bleek er een trein naar Mechelen aangekondigd te zijn dus besloten we daar op te wachten en de bus te laten vertrekken. Een trein gaat tenslotte wat sneller. Maar helaas, 4 minuten voor de aangekondigde trein zou aankomen werd deze gecanceld. En de bus was ook net vertrokken. In plaats van daar nog een uur op te wachten dan maar de trein naar Antwerpen genomen die via Aarschot zou gaan. Deze passeerde immers in Heist op den Berg en dat is niet zo ver van mijn ouders, en die wouden ons gelukkig daar komen ophalen en naar huis brengen. Een hele onderneming dus maar eind goed al goed.

Ik vertelde al dat het in Engeland fantastisch weer was, zo fantastisch dat we besloten hadden om zondag een dagje naar Brighton te gaan. Maar daar gooide de engelse trein dan weer roet in door op de lijn vanuit Londen werken uit te voeren, op een zondag nota bene waardoor een rit van 40 minuten meer dan 2 uur zou duren. Dan maar besloten om eens te gaan shoppen. Een leuk fenomeen hoor, Easter Sales, we vonden in TK-Maxx allebei veel leuke dingen. Flink afgeprijsd bovendien. We hebben zelfs een extra valies aangeschaft om alles makelijk te kunnen meenemen. Kortom we hebben ons eens goed laten gaan.

Nu nog 3 dagen werken en ik heb 2 weken vakantie van werk. Voor de verhuis uiteraard. Die komt eraan met rasse schreden.

2 Comments:

At 6:43 PM, Anonymous Anonymous said...

De trein is alijd een beetje lijden...

 
At 10:12 PM, Blogger Markec said...

Ja, Marc, t'een en 'tander he... Zoals hierboven gesteld: de trein altijd een beetje LIJDEN!

Gelukkig ging er aan je lijdensweg eerst nog een leuke vakantie aan vooraf....

Tja, lijdenswegen met treinen, kan er ook van meespreken:
http://markec.blogspot.com/2006/07/de-trein-is-altijd-een-beetje-reizen.html

 

Post a Comment

<< Home