02 March 2007

God en klein pierke

AfficheGODNet terug thuis van een superaangename avond toneel in het Theatrium in Mechelen. Het ging om een reisvoorstelling van het Echt Antwaarps Theater. Het was een blijspel, uiteraard zoals we ze kennen, van de hand van Ruud De Ridder die ook een van de 2 hoofdrollen voor zijn rekening neemt, God en klein pierke. Het gaat over een theaterkoppel ,zoals we er wel enkele kennen (denk maar aan Nicole en Hugo, Johnny Voners en Janine Bisschops), die reeds 24 jaar lief en leed met mekaar delen zowel op als naast de scène.

Het is vooral een ode aan het theater en aan het publiek. Getuige de slagzin, zonder publiek geen artiest. Uiteraard is het komisch en een beetje populistisch, daar staat het Echt Antwaarps Theater voor bekend, maar toch is er een uitgebreide ruimte voor sérieux.

Voordien nog lekker gegeten in het Theatrium samen met mijn zus en mijn ouders. Een avondje om in te kaderen.

1 Comments:

At 10:58 PM, Blogger Markec said...

Ah.. Ruud de Ridder.. bon, het is mijn ding ni echt, maar ik lees dat ge u ferm geamuseerd hebt (en dat zal wel) en dat ge het heel goed vond. Zo bij tijd een stond een gewoon goe lachstuk, verstand op nul, en genieten: moet kunnen...

Desnoods met Ruud de Ridder ;-)

 

Post a Comment

<< Home